Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Tortosa, premi María Moliner per fomentar la Lectura Fàcil

La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa ha rebut el premi “XIII Campaña de animación a la lectura María Moliner 2010” que atorga el Ministerio de Cultura.

El projecte premiat de Tortosa "Sumem veus: Lectura sense barreres"  vol  fomentar la lectura entre les persones amb discapacitat intel·lectual. Es basa en una xarxa de voluntaris que apropen la lectura a través de llibres de Lectura Fàcil a persones amb discapacitat.

A més del lot de 200 llibres que reben tots els premiats, la biblioteca de Tortosa rebrà 12.000 €, com a premi en la categoria de municipi de 20.00-50.000 habitants.

El premi María Moliner està impulsat pel Ministerio de Cultura, en col·laboració amb la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) y la Fundación Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña. El concurs té per objectiu premiar aquelles biblioteques de municipis de menys de 50.000 habitants que portin a terme un projecte únic que inclogui les accions d'animació a la lectura, l'eficiència i tasca bibliotecària, la integració social en la seva comunitat, així com l'ús de les noves tecnologies.

Dels projectes presentats a la convocatòria 2010 s'han seleccionat 300 guanyadors.

Publicat l'11 de gener de 2011

Website diseñado por Ivan Diaz