Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Trobada LF: Saragossa amb la Lectura Fàcil

La biblioteca Cubit va acollir els dies 16 i 17 de novembre la VI Trobada de Lectura Fàcil, una cita anual amb la Lectura Fàcil i l’accessibilitat als continguts. Unes 80 persones de diferents àmbits (educació, biblioteca, cultura, entitats socials, etc.) van participar en aquesta sisena edició.


Divendres pel matí es van realitzar xerrades sobre la Lectura Fàcil i es van exposar diverses experiències de l’ús de la LF a diferents espais: escoles, centres ocupacionals, mitjans de comunicació o entitats de persones amb discapacitat. Per la tarda es van realitzar tallers simultanis sobre com organitzar clubs LF, segons la tipologia d’usuari al que ens dirigim (persones amb discapacitat, gent gran o centres educatius). Aquesta jornada va finalitzar amb una visita a la biblioteca Cubit i una actuació de dansa inclusiva a càrrec de la companyia Pares sueltos.

 

Dissabte va ser el torn del taller de redacció en Lectura Fàcil. Els participants van poder practicar l’adaptació de textos narratius, informatius o educatius.

La trobada de Lectura Fàcil és una cita anual amb l’accessibilitat a la lectura i ala informació, organitzada per la Xarxa de Lectura Fàcil i que cada any es realitza a una ciutat diferent.

En aquesta sisena edició hem comptat amb l’Associació Leía i a biblioteca Cubit en l’organització, i amb el recolzament del programa Leer te da vidas extra del Ministerio de Cultura.

 

Publicat el 19 de novembre de 2018

Website diseñado por Ivan Diaz