Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Versió teatral LF del "Llibre de les bèsties" a les escoles

Per commemorar el setè centenari de la mort de Ramon Llull diverses escoles catalanes escenifiquen una adaptació teatral del "Llibre de les bèsties" de Ramon Llull en Lectura Fàcil. L'adaptació teatral està basada en el llibre LF Tant de gust senyor Llull (Publicacions de l'Abadia de Montserrat) i ha estat escrita per M. Àngels Sellés i Mercè Sendrós.

És el cas dels alumnes de primer de primària i primer de la ESO de l'Escola Marillac de Barcelona, que han participat en aquesta iniciativa. L'escola Marillac forma part del Pla d'Impuls Lector del Departament d'Ensenyament, i l'objectiu de l'activitat és fomentar el gust de la lectura entre els alumnes del centre. I com a escola inclusiva, també hi han participar alumnes amb discapacitat intel·lectual i alumnes nouvinguts.

També l'han representat alumnes de 4rt de primària del Centre Sagrat Cor de Barcelona.

El Departament d'Ensenyament s'ha fet ressò d'aquestes iniciatives, i les ha inclòs al seu web com a mostra d'experiències per treballar Ramon Llull a l'aula.

Els centres educatius que vulguin replicar aquesta activitat, ens poden demanar l'adaptació teatral de l'obra.

Publicat el 16 de juny de 2016

Llibres relacionats

Tant de gust... senyor Llull

Publicacions l'Abadia de Montserrat

Website diseñado por Ivan Diaz