Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Vídeos LF en el Dia de la diversitat

Un any més des de l'Associació Lectura Fàcil hem participat en les activitats del Dia de la diversitat.

El Dia de la Diversitat s’adreça als i les estudiants de 12 a 18 anys i és una proposta educativa de foment, sensibilització i educació dels drets humans. A través de jocs, dinàmiques, tallers i diferents activitats es donen a conèixer aquests drets i es connecta l’alumnat amb les entitats de referència que hi treballen.

 

Des de l'ALF vam proposar una activitat de lectura i imatge amb llibres de Lectura Fàcil. L'escriptora M. Àngels Sellés va ser l'encarregada de proposar aquesta activitat LF, pensant en alumnat de la ESO, i en col·laboració amb el realitzador Albert Folk. El resultat són uns vídeos sobre escenes de llibres de Lectura Fàcil. Els participants llegien i preparaven el text, per després escenificar el moment. Per temàtica, es van escollir els llibres Nahid, la meva germana afganesa i De Chamartín a Collbató, per poder tractar temes com les migracions, la interculturalitat o els refugiats.

 

 

Veure vídeo Nahid, la meva germana afganesa

Veure vídeo De Chamartín a Collbató

Publicat el 25 d'octubre de 2018

Llibres relacionats

Nahid, la meva germana afganesa

La Mar de Fàcil editorial

Nahid, mi hermana afgana

La Mar de Fàcil editorial

Nahid nire ahizpa afganiarra

La Mar de Fàcil editorial

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz