Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Xerrada al Citilab de Cornellà sobre el llibre “De Chamartín a Collbató”

El Centre Citilab de Cornellà  ha acollit una xerrada sobre el llibre de M. Àngels Sellés "De Chamartín a Collbató" (La Mar de Fàcil) dins de l'espai del projecte Seniorlab.

Citilab és un centre per a la innovació social i digital. Un dels molts projectes de Citilab és Seniorlab. Aquest és un laboratori ciutadà en el que es dóna valor a l’experiència i a les idees de la gent gran, que aporten històries ciutadanes, experiència de vida, memòria...

L'autora del relat de la Guerra Civil Espanyola viscuda per un nen va exposar davant uns seniors molt actius i entusiasmats, com va ser el procés d’ escriptura de l'obra. M. Àngels Sellés va comentar que l’objectiu en escriure el llibre és exactament igual al que persegueixen  els membres de Seniorlab: recuperar els records i les històries  de vida familiars perquè les noves generacions coneguin la vida de les persones del nostre país.

A més, l'escriptora  va parlar de l'Associació Lectura Fàcil,  explicant les seves activitats, les seves publicacions  i la tasca que fan per adaptar a un llenguatge planer textos legals i documents informatius per a institucions i empreses que volen millorar la comunicació amb el seu públic.

Va ser una acte molt entranyable, seguit amb molt entusiasme. Segons els comentaris dels participants, l’exposició  els hi va donar moltes idees per als seus projectes d’ històries de vida personals i familiars.  Es continuarà el contacte ja que s’ha emplaçat a l’autora del llibre a una propera trobada.

Publicat el 23 de juny de 2011

Llibres relacionats

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

De Chamartín a Collbató

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz