Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Xerrem de llibres de Lectura Fàcil

La col·laboració entre l’Associació Lectura Fàcil i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) va donar els seus primers fruits, amb una formació conjunta el 18 de novembre.

Un grup de voluntaris interessats en crear i dinamitzar grups de conversa en català al voltant d’un llibre LF van rebre formació sobre el projecte Xerrem de llibres, a càrrec de membres de la CAL; i com conduir un club de lectura, a càrrec de l’escriptora i conductora de clubs de Lectura Fàcil Núria Martí.

L’objectiu és que aquests voluntaris puguin formar grups de conversa en català dins el projecte Xerrem de llibres de la CAL, al voltant d’un llibre de Lectura Fàcil.

La CAL va presentar també el primer dels materials per ajudar a conduir aquestes converses. Es tracta del material sobre el llibre LF "L’aigua del Rif", que es pot descarregar gratuïtament aquí

 

 

Publicat el 21 de novembre de 2016

Website diseñado por Ivan Diaz